Werkwijze

Van baby tot bejaarde

In mijn praktijk die sinds 1993 bestaat, heb ik veel baby’s, kinderen, volwassenen en ouderen kunnen helpen bij kleine en grote, lichamelijke en emotionele problemen. De duur van de behandeling wordt bepaald door de aard van de symptomen, soms zijn maar drie consulten voldoende.

NVKH en RBCZ, Quasir en TCZ.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) lidnummer 05-1030. Deze beroepsvereniging stelt strenge eisen aan haar leden op het gebied van onder andere opleiding, bij- en nascholing, praktijkruimte en zorgkwaliteit. Meer informatie over de NVKH is te vinden op: www.nvkh.nl.
Via de NVKH ben ik aangesloten bij de Koepelorganisatie RBCZ licentienummer 170027R, daardoor bij Quasir, de Geschillen instantie voor de complementaire en alternatieve zorg: www.quasir.nl en bij tuchtcollege TCZ, Tuchtrecht Complementaire Zorg: www.zorggeschil.nl

Vergoed door zorgverzekeraars

Homeopathische consulten bij leden van de NVKH worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, mits de patiënt aanvullend verzekerd is. De kosten vallen buiten het eigen risico.
Als kwaliteitswaarborg is per 2017 een nieuw hbo-diploma Medische Basiskennis vereist, dit heb ik behaald.

Bereikbaarheid:

De praktijk is makkelijk bereikbaar vanuit Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam. Ruime (gratis) parkeergelegenheid. Het adres van de praktijk vindt u bij contact.

Tarieven volgens de richtlijnen van de NVKH

1e consult          van  65 – 90 minuten € 120,-*
Vervolgconsult  van 40 – 60 minuten €   90,-*
Vervolgconsult  van 20 – 35 minuten €   60,-*
Telefonisch kort consult -10 minuten €   35,-*
* inclusief homeopathische middelen.

Pinnen is mogelijk.

Desgewenst kan een consult in twee gedeeltes worden gedaan.